Skriv ut
2008-05-07
TEC7 - MILJÖVÄNLIG OCH LIVSMEDELGODKÄND


Tec7 kan användas till både fogning, limning och tätning och är därför populär bland både hantverkare och privatpersoner. Den är miljövänlig att använda och dessutom livsmedelgodkänd.

- Tec7 är en högkvalitetsprodukt med många användningsområden, berättar produkt-chef Hans Erik Lian i Relekta. Fler och fler ser det smidiga och ekonomiska i att använda bara en produkt som kan utföra det mesta inom fogning, limning och tätning.
Tec7 blir också mer och mer föreskrivet för att den är miljövänlig och inte innehåller skadliga lösningmedel. Den är därfor trygg att använda både för människan som job-bar med fogmassan, materialet som man arbetar med, samt miljön runt om. Detta är speciellt viktig att tänka på när man ska foga eller limma där det lagas, förvaras eller konsumeras livsmedel. Tec7 är livsmedel-godkänd pga av sin sammansättning samt den höga resistensen mot mögel- och bakterieangrepp.

Tec7 är bra till användning i våtrum och som flexibel fog, tätmassa samt lim. Den tål UV-ljus, förblir flexibel och kan användas på våta ytor – den kan till och med användas under vatten.

Tec7 används bland annat till underhåll och reparation av hajbassängen på Kolmården Tropicarium i Norrköping, Sverige, utan någon som helst skada för växter eller fiskar i akvariet. 

Klicka här för at se film från Kolmården Tropicarium.

Tec7 finns i dag i 8 olika färger och storlekerna 310ml patroner, 50ml tuber och 600ml korv. klick här för at ladda ner livsmedelgodkänning

 

För mer information, kontakt:
Mikael Palmgren
telefon: 031-135490
e-post: mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv