Skriv ut
2008-05-23
GÖR VÅRSTÄDNINGEN UTAN VATTEN

 


Med Foam7 skumspray kan man nu göra vårrengörning och tvätt utan att använda vatten. Produkten är enkel att använda och har många olika användningsområden.


Foam7 är en aktiv skumspray som kan användas till rengörning av nästan alla typer av ytor. Till skillnad från traditionella glasputs-sprayer där vätskan rinner ner över vertikala ytor, blir Foam7 kvar på ytan tills den  löst upp smutsen. Därefter torkar man bort smutsen och skummet med en luddfri trasa eller papper.

- Det mesta kan rengöras med Foam7; fönster, paneler, glashällar/ungnar, kylskåp, badrums-inredning, wc, braskaminer, glasögon, utomhusmöbler av plast, bil, båt, MC osv,  berättar produktchef Hans Erik Lian i Relekta. I bilbranchen har man i många år varit van vid att städa fönster, speglar, instrumentpaneler och dörrsidor, mm utan vatten. Skumsprayen Foam7 och en luddfri trasa eller torkpapper är allt man behöver. Även sätena kan rengöras med skumspray.

Foam7 är effektiv samtidigt som den är mild, den är enkel och effektiv att använda - ”spraya på och torka av”. Den tar bort smuts, fett, döda insekter, nikotin, sot, klackmärken, matrester osv genom att tränga genom smutsen, lösa upp det och lyfta upp det från materialet till ytan på skummet.

Foam7 säljs via Färg-, Järn-, Bygg- samt Marinfackhandeln.

För mer information, kontakt:
Mikael Palmgren
telefon: 031-135490
e-post: mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv