Skriv ut
2008-09-25
FLEX7 – NY HÖGELASTISK OCH MILJÖVÄNLIG FOGMASSA


Relekta Import lanserer nu nyheten Flex7 som är 20% elastisk. Man kan lägga fogar på 40mm utan att den rinner. Flex7 är en miljövänlig MS-polymer som har många av de samma goda egenskapena som Tec7.


- Flex7 speciella egenskap är elastisiteten, säger produktchef Hans Erik Lian i Relekta. Flex7 gör det mölligt att lägga högelastiska breda fogar. Man kan lägga fogar på upp till 40mm utan att de rinner, och fogen är 20% elastisk. Därmed möter Flex7 de nya kraven från byggbranschen om fogmassor med hög elastisitet. Den goda kombinationen av elastisiteten och kvaliten gör att Flex7 har många olika användningsområden.
 

Flex7 är en nära släkting till Tec7 med många av dom samma kvaliteer som Tec7 har. Den är miljö-
vänlig, luktfri och lämnar inte märken eller fläckar på natursten och andra känsliga ytor. Flex7 är UV-stabil och fäster mycket bra, även på våta ytor. Färdig härdad Flex7 är resistent mot mögel och bakterier.

Flex7 kommer från första försäljningsdag finnas i 8 olika farger; Antrasit, Vit, Sanitär vit, Grå, Ljus grå, Tropisk trä, Ljust trä och Beige. Förpackningen är 310ml patroner.

Flex7 marknadsföres genom Novatech av Relekta Import AS som är en del av Relekta-Gruppen och säljes genom Färg-Bygg-Järn fackhandeln.

För mer information, kontakt:
Mikael Palmgren
telefon: 031-135490
e-post: mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv