Skriv ut
2009-01-29
ENKLARE INKÖP MED FOGKALKYLATOR PÅ INTERNET


Många har upplevt att köpa för mycket eller för lite fogmassa till utförandet av ett fogarbete. Med Relektas fogkalkylator kan man få rätt antal på ett enkelt sätt direkt. Detta gör att man kan optimalisera inköpet till nästa fogarbete.

- Ekonomi är tillsammans med kvalitet och miljö faktorer som kännetecknar Novatech-produkterna, säger marknadschef Björn Ivar Höiendahl i Relekta-Gruppen. Produkterna är ekonomiska då de kan lagras och användas om igen, samt att produkterna har flera användningsområden. När produkterna används till flera uppgifter, använder man allt innehåll och slipper att kasta halvfulla patroner pga begränsad lagringstid. Detta är både ekonomiskt och miljömässig optimalt. Nu gör vi det ännu lättare för våra kunder att optimalisera inköpen för fogarbeten. Vår fogkalkylator på internet gör det enkelt att räkna ut hur många patroner fogmassa man behöver till nästa arbete.

- Med Relektas fogkalkylator kan vi ge bättre kundservice, berättar Tonny Myhren, produktsansvarig hos FLINKS JÄRN i Stockholm. Några kunder har använt kalkylatorn själva på förhand och vet precis hur mycket fogmassa de behöver. Men de flesta behöver hjälp med att räkna ut rätt mängd. Tidigare använde vi en ungefärlig tumregel, men med fogkalkylatorn har nu denna uträkning blivit mycket enklare och mera exakt.
 

Klicka här för att testa fogekalkylatorn.

För mer information, kontakt:
Mikael Palmgren
telefon: 031-135490
mobil: 0706-183900
e-post: mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv