Skriv ut
2009-03-26
PROBLEMLÖSARE MED EN MÄNGD ANVÄNDNINGSOMRÅDEN


Novatech lanserar universalsprayen GT7 som bland annat löser rost, förtränger fukt, penetrerar, förbättrar kontakt, rengör, smörjer och konserverar. Hög kvalitet och många användningsområden var högt prioriterat vid utvecklingen av GT7.

- Novatech har nu kommit med en universalspray av mycket god kvalitet som täcker många användningsområden, berättar produktchef Hans Erik Lian i Relekta-Gruppen. Och det är kombinationen av kvalitet och antal användningsområden som gör detta till en unik produkt,  både for proffs och konsument. Den är effektiv som problemlösare, samtidig som den har goda förebyggande egenskaper – allt med en så hög kvalitet att det ger goda och mycket varaktiga resultat.
 
GT7 är;
• ROSTLÖSANDE: löser rost med en chock-effekt som krossar rostkristallerna.
• SMÖRJANDE: smörjer och skyddar leder, länkar, maskindelar och ser till att dessa fungerar stabilt med förlängd livstid som följd. Fungerar även som White Grease, vapenolja, olja till kedjor och som olja till luftverktyg.
• FUKTFÖRTRÄNGANDE: fördriver fukt från elverktyg, elektriska komponenter/ kontakter på motorer, maskiner, hindrar kortslutning i utomhuselektronik. Förhindrar sönderfrysning av lås/hänglås i utomhusmiljö då den hindrar fukt/vatten från att tränga
in i låset då den inte löses upp i vatten, mycket lämplig även för marinmiljö.
• PENETRERANDE: snabb och djup penetrering av muttrar och bultar vid rostlösning och smörjning.
• KONTAKTSPRAY: löser oxidation från elektriska komponenter.
• KONSERVERANDE: ger en varaktig hinna mot fuktighet, korrosion och oxidation.
• RENGÖRANDE: rengör verktyg, tar bort avlagringar av tjära, oljespill etc. utan stark lukt och utan att lämna fläckar på målade ytor eller plast.

GT7 finns i storlekerna 200ml och 600ml  För mer information, kontakt:
  Mikael Palmgren
  telefon: 031-135490
  mobil: 0706-183900
  e-post:
  mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv