Skriv ut
2009-09-30
NU FÅR BYGGBRANSCHEN ENGELSKA HMS-DATABLADDet finns många flerspråkiga i byggbranschen i Sverige i dag. De har efter-frågat HMS-datablad på engelska för att kunna förstå och använda informa-tion om produkterna som finns. Det har Relekta lyssnat på och gjort något åt.


- Vi får många frågor från människor i branschen som inte förstår svenska tillräckligt bra. Dom önskar HMS-information på engelska om våra produkter i Novatech- och Relekta 101-serien, berättar marknadschef Bjørn Ivar Høiendahl. Produktinformation är viktigt för både användare och leverantör, då det säkrar korrekt användning av produkterna. Det är även viktig för Relekta att användarna är säkra på produkternas egenskaper till de användningsområden som de används till. Engelska HMS-datablad från utländska leverantörer är inte godkända som dokumentation i Sverige, då de inte uppfyller svenska krav på information.

-  För att kunna hålla den servicegrad vi önskar till våra kunder har vi därför iordningställt engelska utgåvor av de svenska HMS-databladen. Dom kommer att vara tillgängliga på våra webbsidor på samma sätt som de svenska är, säger Höiendahl.

För mer information, kontakt:
Mikael Palmgren
telefon: 0706-183900
e-post: mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv