Skriv ut
2010-04-28
ENKLARE 2-KOMPONENTLIM MED NYA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN2-komponentlim används mycket, men ett problem har varit blandningen. Relekta har löst detta med produkten Poxy7 som har eget blandningsrör. Dessutom är Poxy7 kristallklar, något som ger många fler användningsområden en tidigare.


- 2-komponentlim har egenskaper som gör dem till problemlösare där andra limtyper inte är kraftiga nog, säger produktchef Hans Erik Lian. Men användarna har efterfrågat förbättringar som nu finns i vår nya produkt. Poxy7 har ett eget blandningsrör som gör att massan som trycks ut är färdig blandad och klar att använda direkt. Dessutom är Poxy7 kristallklar och det öppnar för en bättre visuell användning inom både gamla och nya områden. Påförd massa blir minst möjligt synlig och därför är det inte nödvändigt att måla över det limmade området.


Poxy7 har snabb och stark limeffekt, med enkel påförning utan behov av limpistol. Den dubbla doseringbehållaren gör mätning eller vägning av massa helt onödig. Poxy7 har högt motstånd mot lösningsmedel och mycket bra elektriskt motstånd. Påförd massa varken krymper eller sväller och härdad massa kan slipas, borras/sågas i, skäras, fräsas, gängas och övermålas. 
 

Limning och slipning:Återfylla hål och borra i:Blanda med träspån:Återfylla hål och såga i:
För mer information, kontakt:
Mikael Palmgren
telefon: telefon 031-135490, mob 0706-183900
e-post: mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv