Skriv ut
2015-01-30
MILJÖVÄNLIGA TEC7
Tec7 har sedan introduktionen för nästan 15 år sedan befäst sin position i toppen bland lim och fogmassor, både bland konsument och professionella hantverkare. Nu har Tec7 släppts i en ny och än mer miljövänlig version.

- Tec7 har fått många trogna användare sedan den kom på marknaden, säger Relektas marknadschef Bjørn Ivar Høiendahl. Brukarna upptäcker alltmer nya användningsområden och kommer med förslag om ändringar som ger nya möjligheter. Vi är stolta över att den nya versionen både ökar användarvänligheten, samtidigt som den bibehåller egenskaperna som gör att Tec7 fortsättningsvis kommer att vara ett efterfrågat lim och fogmassa i toppklass.

- Tec7 har alltid haft goda miljöegenskaper, fortsätter Høiendahl. Men i halvårs skiftet 2014 blev den ytterligare miljövänligt, i en ftalatfri version. Detta kommer som ett tillägg till tidigare egenskaper som gift- och luktfri, utan innehåll av isocyanater eller skadliga lösningsmedel. Tec7 har presterat så goda resultat i en mögeltest att den är godkänd som fogmasa för badrum enligt EN 15651_3 (som ersätter ETAG022), och är dessutom livsmedelgodkänd. Nyligen genomförda tester visar också att Tec7 är lämplig för tätning mot radon i sprickor, hål och kabel-/rörgenomföringar.

- Under 2014 kom Tec7 också i en ny kulör, antracit, och finns nu i 9 olika standardfärger genom våra återförsäljare, avslutar Høiendahl.


För mer information, kontakt:

Relekta v/Mikael Palmgren
telefon 031-135490
mob 0706-183900
e-post mikael.palmgren@novatech.nu 

 

 

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv