Skriv ut
2007-11-27
TEC7 – NU ÄVEN I FÄRGEN TEGELSTENSRÖD

Det miljövänliga foglimmet Tec7 lanseras nu i en ny färg som varit efterfrågad av både proffs och konsument. Tec7 Tegelstensröd passar till fogning på terrakotta-klinker, samt till mursten, tegel, takbeslag och andra material med färgen tegelstensröd – eller terrakotta som många kallar den.

Tec7 har sedan introduktionen år 2000 blivit en bästsäljare inom fog och lim. Den är enkel att använda för alla och kan användas till nästan allt inom limning, tätning och fogning. Tec7 ersätter minst 7 andra fog- och limprodukter som ofta blir stående i hyllor och torkar ut för att man inte hade behov av hela innehållet i patronen. Med Tec7 har man en patron till många områden, det ända man behöver göra är att välja färg, egenskaperna är lika.

- Tec7 behöver inte primer och limmar starkt - hela 27 kg/cm2, berättar produktchef Hans-Erik Lian i Relekta. I motsats till silikon kan Tec7 övermålas och motstår mögel-/bakterieangrepp. Tec7 är även syrafri, innehåller inga skadliga lösningsmedel och är därför trygg att använda för den som använder fogmassan, materialet som fogas eller limmas, samt givetvis miljön. Tec7 är anpassad till användning i våtrum och som flexibel fog- och tätningsmassa. Den är UV-stabil, förblir flexibel och tar även på blöta material – den kan till och med användas under vatten!
 
Tec7 finns sedan tidigare i färgerna vit, ljusgrå, grå, svart, beige, brun och ek. Produkten marknadsföres genom Novatech av Relekta Import AS som är en del av Relekta-Gruppen och säljes genom Färg-Bygg-Järn fackhandeln.


För mer information, kontakta:
Mikael Palmgren, telefon 031-135490, e-post mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv