Skriv ut

TecGun for patron


Är det någon garanti på TecGun?
Ja, det är hela 5 års garanti på TecGun.

Vad för slags moment är det på Tec7Gun?
TecGun har en moment på 1: 18. Det vill säga att när man trycker med 1 kg, så får man ett tryck på 18 kg ut ur patronen. Detta gör att det är mindre ansträngande att jobba med TecGun en med andra fogpistoler.

När jag använder min fogpistol så upplever jag att det fortfarande kommer ut fogmassa ut ur patronen efter att jag har lagt den ifrån mig. Har ni något tips?
Detta är ett känt fenomen. Detta sker för att det står tryck på kolven inne i patronen. TecGun har en plastknapp i bakkant av pistolen, i position 1, då går kolven hela tiden framåt, i position 2, går kolven tillbaka några mm varje gång man släpper handtaget på pistolen.
Använder man TecGun innställt på position 2, så är problemet med utrinnande fog/lim löst/betydligt mindre. («hårdheten» på massan är avgörande)

Kräver TecGun underhåll?
I godset på TecGun så är det märkt en smörjningpunkt, denna kan med fördel smörja med jämna mellanrum med för exempel GT7. Det är också viktig att hålla kolven på pistolen ren från silikon/fogmassa/lim. Om man inte gör detta kan man få läck bak på patronerna man använder. Samt i övrigt nedsatt funktion.

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv